(Video) Po mnenju Erika Breclja stranka SD maksimalno skorumpirana stranka

Foto: Zajem zaslona X / Andrewsky

Kljub temu, da je v zadnjo oddajo Tarča vladajoča koalicija poslala različne branilce njihove politike, je bilo slišati kar nekaj dejstev, ki dajo ljudem misliti kakšno oblast imamo trenutno. Tako je denimo bilo v oddaji mogoče videti Primoža Cirmana, ki je kot mož direktorice vladnega urada za komuniciranje bojda neodvisno komentiral trenutno delo vlade. V oddaji je bil tudi Vladimir Prebilič, ki bi ga naj po nekaterih navedbah strici iz ozadnja, testirali kot morebiten nov obraz.

Na drugi strani je bilo mogoče videti stališče davčnega strokovnjaka mag. Ivana Simiča ter zdravnika Erika Breclja. Predvsem slednji je verjetno s svojo izjavo o stranki SD dvignil največ prahu. Voditeljico Eriko Žnidaršič je namreč zanimalo, zakaj Robert Golok kljub udobni večini težko vlada. Po njenem mnenju je celo marjan Šarec z manjšinsko vlado lažje vladal.

Zdravnik Brecelj je izrazil razočaranje, da Golob vlade ne vodi tako kot bi vodil neko gospodarsko družbo. To je po nejgovem mnenju tudi zato, ker se ni zavedal, da prihaja na polje slovenske politike, ki je sorazmerno bedno. “V koaliciji ima dve stranki. Upam, da se zaveda, da so Socialni demokrati maksimalno skorumpirana stranka,” so besede Erika Breclja, ki so najbolj zaznamovale tokratno oddajo.

Vir: X