(Video) Po tem, ko je ljudstvo dalo glas Jonasu Žnidaršiču da je postal poslanec, sedaj le ta istemu ljudstvu odreka pravico, da izrazi svoje mnenje

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Nejc Brence)

Dvojna merila ali stališča slovenske levice se kažejo iz dneva v dan vse bolj in bolj z vsakim dodatnim dnem na oblasti. Pri tem ni nobena izjema poslanec SD Jonas Žnidaršič, ki sedaj ljudstvu odreka pravico, da bi o določenih temah izrazili svoj glas. Pri tem je potrebno povedati, da gre za isto ljudstvo, ki mu je namenilo glas, da je lahko zasedel poslanske klopi.

Še pred pol leta je Jonas Žnidaršič hodil predvsem po Ljubljani in ljudi prepričeval, naj mu namenijo svoj glas in glas stranki SD. Takrat so po njegovem ljudje vedeli kaj je za njih dobro in so lahko odločali kdo bo postal predstavnik ljudstva. Danes, ko je poslanec in ko SD sestavlja vladno koalicijo istim ljudem odreka pravico, da bi svojo voljo izrekli na referendumu.

V teh dneh, ko se počasi končuje zbiranje podpisov za tri referendumske pobude s katerimi želi stranka SDS preprečiti škodljive vplive na RTV, dolgotrajno oskrbo in nepotrebno povečanje ministerstev, je Jonas Žnidaršič menja, da ljudje ne bi vedeli o čem odločajo. V državnem zboru je namreč poslance prepričeval, da se o vsaki temi ne sme spraševati ljudstva, saj le to naj ne bi vedelo kaj je prav.

Kaj je prav za njega in SD? Nekdanji premier Janez Janša je ob tem izrazil, da gre za popolnoma totalitaristično miselnost, ki bi jo naj imeli v SD zapisano v genih.

Vir: Twitter