(Video) Poslanca SD Jonasa Žnidaršiča ne skrbi kako bo pomagal ljudem ampak kako bo preživel jutranje vstajanje in odhod v službo

Poslanec SD Jonas Žnidaršič (Foto: Printscreen Twitter N1)

Iz pogovora N1 z nadomestnim poslancem SD Jonasom Žnidaršičem je mogoče razbrati, da tega ne skrbi kako bo kot poslanec deloval za ljudi, ampak kako bo preživel jutranje vstajanje in odhod v službo. Žnidaršič je namreč kot nadomestni poslanec v poslanske klopi sedel namesto Tanje Fajon, ki je postala zunanja ministrica.

“Kot zaprisežena nočna ptica bom imel s tem hude težave, ki pa jih bom seveda premagal. Zjutraj bo treba vstat, si očistit zobe, populit trepalnice in obrvi in iti v službo. Tako kot vsak drug, ki ga je doletela podobna usoda. Če zmorejo drugi, ne vem, zakaj ne bi jaz,” je v pogovoru za N1 zatrdil poslanec stranke SD Jonas Žnidaršič o tem, kako se bo privadil drugačnemu urniku.

“Bo pa težko. O kako mi bo težko. O kako mi je že zdaj težko, ko samo pomislim na to – zjutraj vstati. Kako bom to preživel? Zberi se!” je še dodal Žnidaršič in dodal, da če se mora, ni težko. Slednjega se še posebej zavedajo vsi, ki morajo oditi na delo. Še posebej zgodaj zjutraj morajo vstati kmetovalci, da nahranijo svojo živino. Medtem ko je večina vesela, da lahko s svojim delom preživlja sebe in svoje najbližje, je težava nekdanjega voditelja kviza Milijonar v tem, kako zjutraj vstati. Morda pa bi mu bi bilo v pomoč, da bo za razliko od večine navadnih državljanov prejemal poslansko plačo!

Vir: Nova24TV