(Video) Poslanec SD Jonas Žnidaršič skrajno prostaško in žaljivo nad Bojana Požarja

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Vso svojo bizarnost je ponovno pokazal nadomestni poslanec Socialnih demokratov Jonas Žnidaršič. Sicer v sproščenem podcastu z voditeljema Gašperjem Bergantom in Žanom Papičem, je kljub vsemu Žnidaršič pozabil, da sedaj opravlja funkcijo poslanca in da vsakršna retorika in izražanje svojega stališča le ni primerno za poslanca.

Tako je denimo v pogovoru Žnidaršič izjavil “Bojan Požar torej ni ena navadna umazana pi…”. To zadevo je želel vsaj malo umiliti voditelj Žan Papič, ki je povedal, da je mislil kako bi jim lahko Požar vsaj malo na portalu naredil reklamo. Ja in to izjavo poda poslanec, ki prihaja iz vrst v katerih opozarjajo kako nestrpno družbo smo imeli pod vlado Janeza Janše.

Omenjeni novinar Bojan Požar je verjetno s strani ljudi dobil veliko vprašanj, zakaj se ni odzval na te neprimerne navedbe poslanca Jonasa Žnidaršiča. Požar je v odgovoru vsem tem ljudem zapisal: “ker sluzasti klovni + njihove osebne frustracije ne zaslužijo polemike, sem pa vesel, da je JŽ pred leti zaradi mojega članka v Slovenskih novicah moral na test očetovstva ter priznati hčerko.

Vir: Twitter