(Video) Preverite kako osrednji mediji v dveh letih obrnejo ploščo in postavijo nove standarde za “njihovo” vlado

Foto: Twitter (Janez Janša)

“Ljudi skrbi kaj bodo jutri dali v usta, s čim bodo nahranili svoje otroke, s čim bodo plačali obroke za stanovanje,”  so bile pred dobrima dvema letoma besede takratnega poslanca Roberta Pavšiča. To je bilo le eno od stališč nasprotnikov vlade Janeza Janše, ki so jih na velik “zvon” obešali osrednji slovenski mediji. Danes, ko je Robert Golob naznanil, da bodo njegovi ministri in državni sekretarji ostali v enakih plačnih razredov, teh odzivov posameznikov ni, prav tako mediji poročajo popolnoma drugače.

Ena od najbolj glasnih nasprotnic vlade Janeza Janše Tea Jarc je takrat govorila, da gre za nespodobno, nemoralno in odvratno dejanje. Osredni mediji so to njeno izjavo na veliko predvajali. Kje je danes Tea Jarc in kje so mediji, da bi pridobili njeno izjavo?

POP TV je denimo takrat povzemal tvit SD v katerem so govorili, da bi morala vlada poskrbeti za najranljivejše skupine in ne zase in navajali, da doma vlada vihar. Danes denimo niso uspeli pridobiti odziva SD, sami pa tudi niso izrazili stališča do takšne odločitve.  RTV je takrat govorila, da je ob novici ob povečanju plač ministrom doma završalo. Danes so bili pripravljeni pridobiti kakšen odziv?

Vir: Twitter