(Video) Prihod Urške Klakočar Zupančič na državno proslavo ni bil slučaj, nespoštovanje do funkcije, ki jo opravlja pokazala tudi na Opernem večeru v Mariboru

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Peter)

Zadnja dva dni v javnosti odmeva prihod predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič na državno proslavo ob dnevu državnosti. S svojim prihodom je namreč po mnenje velike večine ljudi pokazala nespoštovanje do funkcije, ki jo opravlja, hkrati pa bi lahko rekli tudi do častne čete Slovenske vojske, ki je stala v postroju ob njenem prihodu.

Kot vse kaže pa to ni bil edini prihod v stilu, ki se ne spodobi za takšno funkcijo, ki jo opravlja Klakočar Zupančičeva. Po petkovem “incidentu” je namreč po spletu zaokrožil posnetek, ki kaže, kako je tudi na opernem večeru v Mariboru predsednica državnega zbora pokazala nespoštovanje do funkcije, ki jo opravlja.

Uporabnik socialnega omrežja, ki je objavil prihod Klakočar Zupančičeve v Mariboru je zapisal: “Kot da je ta fascinacija nad lastno pomembnostjo le včerajšnji slučaj… pa je *edini* feature, ki ga dosledno manifestira. Tole zadnjič iz opernega večera v Mb, katerega vrhunec je bil njen “Elena, kraljica ljudskih src” vskok – saj se je zadeva klavrno končala zaradi nevihte.”

Vir: Twitter