(Video) Robert Golob pokazal, da ni pomembno kaj znaš ampak kdo so strici iz ozadja: “Jaz ves čas delam napake, pa poglejte kje sem”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Andrej Hoivik)

Kako je trenutna oblast v Sloveniji stopila v prevelike čevlje, se je v samo 6 mesecih pokazalo že nič mnogokrat. Pri tem dejansko ni bil nobena izjem predsednik vlade Robert Golob, ki je že večkrat dokazal, da dejansko ni kos nalogi, ki so mu jo zaupali volivci, dejansko pa so ga skozi medije spromovirali strici iz ozadja.

Da je dejansko mož za katerim stojijo dejansko vplivna omrežja je dokaj nenavadno kar sam priznal za Kanal A. Ob iztekajočem se lanskem letu je namreč ob obisku omenjene medijske hiše, priznal, da kljub delanju napak je tam kot je.

Kot razkriva posnetek je namreč izjavil: “Ljudje božji ne se bati delati napake. Jaz delam napake pa poglejte kje sem”. In kje je Robert Golob? Je namreč predsednik vlade, ki kar pred kamerami prizna, da dela veliko napak pa je vseeno predsednik vlade. Na drugi strani smo še pol leta nazaj gledali kako so posamezniki protestirali, ker so oni in njihovi “mentorji” predvidevali, da vlada dela napaka. Seveda pa je vlado takrat vodil Janez Janša, danes, ko jo vodi Robert Golob se pa s ponosom hvali, da dela napake.

Vir: Twitter