(Video) Romana Tomc na soočenju popolnoma iz tira vrgla Roberta Goloba, zato ji je nenehno skakal v besedo

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Albin Vrabič)

Včeraj so na POP Tv pripravili novo soočenje parlamentarnih strank in strank, ki jim javnomnenjske ankete kažejo najbolje. Tako je bil med sodelujočimi tudi Robert Golob – Gibanje Svoboda, ki pa ga je Romana Tomc – SDS čisto vrgla iz tira. Golob je Tomčevi tako neprestano skakal v besedo in zraven izvajal nenavadne obrazne mimike.

Robert Golob je včeraj na soočenju dejansko doživel “hladen tuš” s strani Romane Tomc, ki ga je s svojo mirnostjo in predanostjo ter dejstvi povsem iztirila. Tako je Golob Tomčevi neprestano skakal v besedo in jo prekinjal.

Tomčeva je Golobu pojasnila, da rad uporablja besedo fašizem, v resnici pa verjetno niti ne ve kaj to pomeni. V tem primeru se je Golob razen obrazne mimike še zadrževal, ko pa se je Tomčeva dotaknila inštituta 8. marec je bilo pa popolnoma drugače. Tomčeva je namreč povedala, da se nevladne organizacije v Evropski uniji ukvarjajo z družbenimi problemi, okoljem in socialo, medtem pa je po njenih besedah 8. marec evidentno politična organizacija.

Zato jih je potrebno utišati. A ni to fašizem? S policijo”, je v besedo Tomčevi skočil Golob ter nadaljeval, da bo trenutna oblast politične aktiviste utišala s policijo. Golobu se je seveda morala pridružiti tudi Tanja Fajon – SD. Pri vsem tem je Tomčeva ostala popolnoma mirna in sogovornikoma povedala, da morajo za SDS zakoni veljati za vse enako.

Pri Golobu je to sprožilo cinični nasmeh, Tomčeva pa mu je pojasnila, da v zakonu jasno piše kako se lahko kdo obnaša v predvolilni kampanji.

Vir: Twitter