(Video) Šarčevih 2 milijona evrov za nevidno šolo v Kamniku, sedaj 2 milijona za resničnostni šov, on pa zadeve obrazlaga v slogu njegovega komičnega lika Serpetinška!

Foto: Posnetek zaslona

Občani Kamnika so verjetno že navajeni, da danes minister Marjan Šarec, včasih pa njihov župan nameni sredstva za stvari, ki se na koncu niti ne realizirajo. Tako je denimo še kot župan namenil 2 milijona evrov za izgradnjo šole, ki nikoli ni videla luči sveta. Danes kot minister namenja 2 milijona evrov za resničnostni šov, ki ga na koncu morda ne bo nihče sploh realiziral. Kar je še največja ironija je, da takšne svoje poteze pred poslanci komentira v slogu svojega komičnega lika Serpetinška.

Celo poslanec NSi Aleksander Reberšek je zastavil vprašanje, zakaj se ministru dopusti, da govori kot namišljeni lik Serpetinšek. Svojo zadnjo potezo na MORS-u je namreč opravič, ker bi v nasprotnem primeru, če ne bi namenil 2 milijona evrov za film dobili cigu migu. V nadaljevanju se je norčeval v smislu: “Jaz sem se sprijaznil, da je bil krompir na začetku okrasna rastlina. Da so bencin na začetku sežigali, ker niso vedeli kaj bi z njim.”

V nadaljevanju se je Marjan Šarec norčeval, da bo sedaj govoril napol zares, da ga poslanci ne bodo obtoževali kot, da namesto njega sedi nekdo drug na seji odbora. V Nadaljevanju je poslance podučeval o marketingu in osnoval le tega. To je počel na podlagi svojih kampanj za parlamentarne in predsedniške volitve. Svoje navedbe in nastop je opravičeval, ker naj bi želel malo popestriti sejo in to kljub temu, da so poslanci govorili o 2 milijonih davkoplačevalskega denarja.

Vir: X