(Video) Še en lapsus strank SAB in SD! Kdo v resnici prodaja Savo in kdo je skladu York prodal ta delež?

Foto: Sava Hoteli

Želja po oblasti s strani levice je vse večja pri tem pa se jim dogaja vse več lapsusov, ki so lahko namerni ali pa malo verjetno nenamerni. Tokrat sta se stranki SAB in SD spomnili, da bi lahko v predvolilni kampanji uporabili za boj proti Janezu Janši tudi domnevno državno prodajo Save in to madžarskemu premierju Viktorju Orbanu.

V stranki SAB so se spomnili izdelave slike na kateri so narisali oba premierja in zapisali, da bodo po volitvah ustavili razprodajo slovenskih hotelov.

Na drugi strani je Meira Hot SD izjavila, da se sprašuje, če gre v tem primeru za vračilo dolga Janeza Janše Viktorju Orbanu. Pri tem pa se spraševala, če vlada dela za tajkune namesto za interese Slovenije.

Vendar so kot kaže v SAB in SD ob vnetem boju za oblast pozabili, da deleža ne prodaja vlada Janeza Janše, ampak finančni sklad York. Ker kot kaže so pozabili na to dejstvo, so verjetno pozabili tudi kdo je ta delež finančnem skladu York prodal? To so bile leve vlade v katerih sta sodelovali tudi stranki SD in SAB, zato bo v nadaljevanju te zgodbe zanimivo slišati, če se bodo tega spomnili in kako bodo obrazložili to potezo.

Vir: Twitter