(Video) Še pomnite – Karl Erjavec: “Nov obraz je nova napaka!”? Trije zadnji novi obrazi predčasno obupali nad vodenjem vlade!

Foto: Zajem zaslona (Twiiter in YouTube)

Po spletu je zaokrožil posnetek, ki dokazuje, kako so se besede Karla Erjavca iz soočenja pred 4 leti še kako uresničile. “Nov obraz je nova napaka!”, je takrat izjavil nekdanji predsednik DeSUS Karl Erjavec.

V nadaljevanju video prikazuje, kaj so zadnji trije tako imenovani novi obrazi prinesli. Levica je tako leta 2013 predstavila nov obraz v Alenki Bratušek, ki je leto kasneje obupala nad vodenjem vlade in odstopila. Leta 2014 so na levici kot nov obraz ponudili Mira Cerarja, ki je tudi postal predsednik vlade. Tudi Miro Cerar je šel po poti Bratuškove in leta 2018 odstopil z mesta predsednika vlade.

Kot, da to še ni bilo dovolj so pred novimi volitvami v javnost “plasirali” Marjana Šarca kot nov obraz. Leta 2018 je tako Šarec postal novi predsednik vlade. Tudi sam ni uspel zaključiti mandata in je 2020 pred prihajajočo krizo obupal in odstopil z mesta predsednika vlade.

Zaradi tega je več kot na mestu vprašanje, ali je res Robert Golob, kot tako imenovani novi obraz rešitev? Odgovor je več kot na dlani.

Vir: Twitter