(Video) Slovenska nacionalna stranka ministrici Tanji Fajon poslala slovensko zastavo, da jo bodo lahko ministri uporabljali na uradnih obiskih!

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Zmago Jelinčič Plemeniti)

V medijih je bilo že večkrat opozorjeno, da vlada Roberta Goloba oziroma njeni predstavniki, na uradnih obiskih zavzemajo zelo mačehovski odnos do slovenske zastave. Največkrat je kot kaže za slovensko zastav vseeno zunanji ministrici Tanji Fajon in ministrici za pravosodje Dominiki Švarc Pipan. V izogib takšnemu nespoštovanju do uradne zastave so v Slovenski nacionalni stranki, ministrici Tanji Fajon podelili slovensko zastavo.

V imenu SNS je predsednik Zmago Jelinčič Plemeniti v video nagovoru ljudi seznanil, da so zaradi malomarnosti uporabe slovenske zastave, ministrici Tanji Fajon poslali namizno slovensko zastavo. Zastavo so ministrici poslali, da jo bodo lahko predstavniki vlade Roberta Goloba uporabljali pri državniških obiskih.

Kot je pojasnil še Zmago Jelinčič Plemeniti so k zastavi priložili slike, ki dokazujejo odnos Tanje Fajon in Dominke Švarc Pipan do tega slovenskega simbola. Za konec je še poudaril, da so nekaterim državni simboli pomembni, nekaterim pa kot kaže niso.