(Video) Ta “absurdistan” proti kateremu nezadržno drvi družba si morate ogledati: Kako mediji in novodobna levica prisilno ustvarjajo novo “resničnost”!

Foto: YouTube

Nekoč so starši podpirali učitelje, zaupali njihovim strokovnim odločitvam, danes pa so velikokrat v vlogi brezkompromisnih zagovornikov, mnogokrat povsem zgrešenih idej ter kapric svojih otrok, kar lahko vodi v absurdne situacije, povsem skregane z zdravo kmečko pametjo. Pred desetletji se je učitelje in šolstvo povezovalo s strahospoštovanjem ter so bili otroci podvrženi tudi fizičnemu kaznovanju, ko so kaj naredili narobe, je danes situacija postavljena na glavo. Mediji in novodobna levica podobno kot pri vzgoji in v šolstvu ustvarjajo alternativno resničnost na vseh področjih družbe.

 

Zares absurdne situacije je prikazan v spodnjem videoposnetku, prikazuje pa kam lahko pripelje permisivna vzgoja ter brezpogojno sledenje otrokovim »kapricam«, prikritim za slovito parolo »otrokovih pravic«. V tem posnetku so prikazani tudi »helikopterski starši«, ki rešujejo otroka iz njegove sleherne zagate. Na koncu pride vsa stvar tako absurdno daleč, da šolska strokovna komisija učiteljico na koncu odpusti, pristranski mediji pa nasedejo trditvam, da je lahko 2+2 tudi 22.

Videoposnetek ima naslov »Alternativa matematika«, ogledate si ga lahko spodaj.

Vir: Nova24TV

Uredništvo