(Video) Tanja Fajon na petkovi novinarski konferenci povedala tudi, da si želi v družbi manj bogatih ter da bi se vsi izenačili v revščini, glede nepremičnine na Levstikovi – je pravno povsem urejeno!

Foto: Zajem zaslona

Na petkovi novinarski konferenci je predsednica SD Tanja Fajon šokirala z naslednjo antisemitsko izjavo glede poziva Evropske judovske zveze glede vrnitve ukradene vile na Levstikovi: “Evropsko judovsko združenje, ki nam je pisalo, je organizacija enega radikalnega posameznika, ki povzroča veliko škode judovski zvezi. Kar pa zadeva naše nepremičnino na Levstikovi, pa je pravno povsem urejeno …“, poroča Demokracija. 

Tanja Fajon se je odločila, da predstavi dosežke svoje stranke. Vlada se medtem bori z virusom, rešuje gospodarstvo ter se sooča z nezakonitimi shodi, so Socialni demokrati risali plakate.


“Socialni demokrati smo z inštitutom Tam-Tam obudili tradicionalno akcijo prvomajskega plakata, naredili natečaj in z zadovoljstvom povem, da smo dobili več kot sto prijav in med njimi je strokovna komisija izbrala štiri najboljše. Težko se je bilo odločiti,” je dejala predsednica Tanja Fajon.

In po tem neverjetnem dosežku za slovensko družbo si je Fajonova zaželela, da bi bilo v družbi manj bogatih ter da bi se vsi izenačili v revščini. To pa res težko razumemo, namreč to izjavi oseba, ki na mesečni ravni zasluži 15 tisoč evrov mesečno ter spada med najbogatejše Slovence. Povedala je še: “Da bi delo spet postalo vrednota. Da bi vsi ljudje živeli dostojanstveno in ne samo 1 odstotek. Da kapital, ki postaja bogastvo, da vse neenakosti izenačimo.” Nadaljevala je s tem, kaj zahtevajo Socialni demokrati. Vse, česar niso v zadnjih 25 letih na oblasti niso naredili.

 

 

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Demokracija

 

Uredništvo