(Video) Tea Jarc presegla samo sebe z mnenjem o Zoranu Jankoviću: “Če se dogajajo nepravilnosti naj urgira”

Tea Jarc v oddaji Tarča. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Jure Colja)

Da tako Tea Jarc kot Jaša Jenull ne protestirata zaradi kot sta ves čas vlade Janeza Janše zatrjevala domnevnega krhanja demokracije, ampak zgolj lastnih interesov, postaja vse bolj očitno. To nenazadnje kažejo tudi dvojna merila, ki jih je Jarčeva pokazala v zadnji oddaji Tarča. Če je še pred letom ves čas za vse krivila predsednika vlade in vlado danes krivi vse druge, samo vlada je izvzeta iz tega.

V oddaji Tarča je namreč kar neposredno priznala, da protesti glede nevzdržnih razmer niso bili uperjeni proti vladi. Izjavila je namreč, da niso protestirali proti vladi oziroma je rušili, prav tako ne proti ministru. V nadaljevanju je še dodala, da se sedaj ne sme iskati krivce za takšno stanje v zdravstvu ampak želijo samo da se uvedejo ukrepi, ki bodo to reševali.

Velika večina ljudi se še verjetno izredno dobro spomni kako je ravno Tea Jarc negativno nastopala proti vladi Janeza Janše in za vsako zadevo zahtevala odstop vlade. Danes ima drugačna merila? Zelo pomenljiva je tudi njena izjava ob koncu oddaje, vezana na Zorana Jankovića: “Če se dogajajo nepravilnosti naj urgira”. Takšno izjavo poda kljub temu, da je jasno znano kako alarmantne zadeve so v Ljubljani in, da se mora celo minister za zdravje opravičevati za svoje besede.

Vir: Twitter