[Video] To morate videti: Levičarska protestnica na ulici, ker je pesimistična glede razmnoževanja

Foto: Twitter

“Ja zakaj, zato, ker hočemo od nečesa živet. Rabimo vodo, rabimo hrano. Jst nimam vizije. Kak se naj jaz razmnožim, če ne vem, kak bo moj otrok živel? Kaj bo pil? A bo trpel? Nima smisla, mormo neki ukrenit,” je udeleženka petkovega protesta pojasnila njene vzroke za protestiranje. 

Nekateri levičarski protestniki so očitno v petek končno doživeli razsvetljenje: ena izmed protestnic namreč spoznava, da ne ve, kako naj se razmnožuje. Očitno so slovenski histerični izgredniki kljub vsemu bolj napredni od tistih antifajevskih in Black Lives Matter razgrajačev, ki boj za enakost ras še vedno mešajo s promocijo LGBT oziroma raznimi deviantnimi “queer” ideologijami.

Pa si poglejmo, kaj natanko je izjavila slovita demonstrantka, ki s svojim govorom daje vtis poročevalca s kakšne fronte in ki je na vprašanje novinarke: “Kaj so mladi zdaj vendarle šli na ulice?” odgovorila: “Ja zakaj, zato, ker hočemo od nečesa živet. Rabimo vodo, rabimo hrano. Jst nimam vizije. Kak se naj jaz razmnožim, če ne vem, kak bo moj otrok živel? Kaj bo pil? A bo trpel? Nima smisla, mormo neki ukrenit.” 

Avtorica Mateja Horvat, video in več lahko vidite tukaj.