(Video) Tomaž Kavčič: “Ljudje so naredili prvi korak na plesišče, da bodo plesali z aktualno oblastjo, zdaj ob aferi Bobnar pa so malo zastali in poslušajo, če je ta muzika še za njihov ples”

Foto: Zajem zaslona (Domovina)

Urednik Častnika Tomaž Kavčič je za Domovino spregovoril o težavah trenutne oblasti z afero Bobnar, ki bi po njegovem lahko prinesla nenazadnje “odpor” pri samih volivcih. Z novinarjem Petrom Meršetom sta spregovorila o plesu, ki ga je obljubljal Robert Golob s prevzemom oblasti in nogometu.

Zadnjo afero okoli notranje ministrice Tatjane Bobnar oziroma Roberta Goloba s pritiski na policijo, po mnenju Kavčiča lahko pomeni počasno nejevoljo pri ljudeh. “Ljudje so naredili prvi korak na plesišče, da bodo plesali z aktualno oblastjo, zdaj ob aferi Bobnar pa pa so malo zastali in poslušajo, če je ta muzika še za njihov ples,” so besede s katerimi je Kavčič opisal dogajanje v Golobovi vladi.

V pogovoru je Kavčič še izpostavil, da želi nekdo na vladi oziroma sama vlada pritiske na policijo pomesti pod preprogo. Po njegovem mnenju to tudi počne Robert Golob, ko želi z izgovorom svojega varovanja oziroma slikanja njegovih otrok upravičiti takšna ravnanja vlade do policije.

Vir: Twitter