(Video) Učna ura kmeta o kmetijski politiki Golobovi podpornici, ki jo je pospremila samo s kimanjem in odobravanjem

Foto: Zajem zaslona TopNews

Če so še pred letom dni po mnenju Goloba ljudje v Sloveniji plesali, se danes vozijo in hodijo na protestih, ker vlada za mnoge skupine državljanov nima posluha. Kljub temu želijo nekateri mediji še vedno ustvarjati sliko o uspešni vladi Roberta Goloba, ki jo “kupijo” še nekateri posamezniki.

Če se je v torek zgodil največji protest kmetov, ko so iz vseh delov Slovenije zasedli Ljubljano, se je med njimi znašla tudi podpornica Golobove vlade. Vendar ji je udeleženec protesta z učno uro kmetijske politike trenutne vlade nalil čistega vina in jo pustil popolnoma brez besed. Kot izhaja iz posnetka se je do tedaj podpornica Golobove vlade popolnoma strinjala z vsem povedanim.

Ker je želela od kmetov izvedeti zakaj ti protestirajo, ji je bilo na jasen in preprost način obrazloženo, da brez kmeta tudi ni hrane. Z ukrepi, ki jih sprejema trenutna oblast pa se močno krčijo kmetijska zemljišča oziroma možnosti obdelave, zato je bila soočena tudi s tem, da naj pojasni na kakšen način bo prišla do hrane.

Vir: Twitter