(Video) Spregled ali pretvarjanje? Uroš Slak: “Civilno-družbene organizacije so pod Golobovo vlado pokazale, da so v Ljubljani kolesa namenjena nedeljskim izletom”

Foto: Twitter (Tolemamo)

Po “uporu” ministrice Tatjane Bobnar Robertu Golobu, kot kaže sedaj prav tako nekateri mediji ali vsaj posamezniki kažejo, da pod trenutno vlado vse res ni tako kot bi moralo biti. Uroš Slak je namreč v oddaji povzel besede Jana Škoberneta, ki je dejal, da v kolikor bi se dogodki okoli policije in vlade dogajali podobno kot pod vlado Roberta Goloba, bi v Sloveniji zmanjkalo koles.

Novinar se je v oddaji namreč spraševal, kje so danes civilne iniciative, ko se v zvezi s policijo dogajajo zelo nenavadne zadeve. Pri tem je spomnil, da, ko je vlada Janeza Janše oziroma minister Aleš Hojs izvajal določene menjave na policiji, civilne iniciative “vztrajno” kolesarile.

V nadaljevanju je po besedah Slaka ministrica Tatjana Bobnar ostala pokončna tako pod vlado Janeza Janše, kot Roberta Goloba. Vendar je razlika v tem, da so jo v času Janševe vlade civilne iniciative zaščitile, danes pa po besedah voditelja civilno-družbene organizacije dokazujejo, da so kolesa v Ljubljani namenjena nedeljskim izletom.

Vir: Twitter