(Video) Urška Klakočar Zupančič z aroganco poslancem povedala, da bo seje prekinjala brez obrazložitve in o tem ne sme nihče nič reči

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Dejan Kaloh)

Kljub temu, da še ni minilo leto od prevzema oblasti s strani Gibanja Svoboda, že nekateri kažejo “pijanost od oblasti” in svojo oholost pri izvajanju svoje funkcije. Pri tem ni nobena izjema predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ki glede na svoja postopanja demokracijo razume na povsem svoj edinstven način.

Če je Klakočar Zupančičeva še pred časom poslancem preprečevala zastavljanje poslanskih vprašanj, jim je sedaj pojasnila, da bo seje prekinjala brez pojasnil. “Če pride do zadržka jaz nič ne bom nič rekla in prav je da nihče nič ne reče. In prav je, da nihče nič ne reče. Jaz bom sejo prekinila brez pojasnila,” je poslancem “zažugala” predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič.

“Arogantna soroševa štipendistka na čelu državnega zbora uspešno uničuje ugled Svobodnjakov,” je takšen nastop ocenil Janez Janša. To pa ni bila edina samovoljnost predsednice državnega zbora. Poslancem je namreč odrekla tudi pravico do proceduralnih postopkov, ker naj bi po njeno motili predsednika vlade Roberta Goloba.

Vir: Twitter