(Video) V Levici si želijo ponovne uporabe kočij za prevoz? Motijo jih vlaganja v prometno infrastrukturo!

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Gibanje v podporo vladi Janeza Janše)

Da v Levici nasprotujejo vsemu, kar počne trenutna vlada, so se ljudje že navadili, vendar kljub vsemu včasih s svojimi “nazadnjaškimi” idejami presenetijo. Tudi v primeru prometne infrastrukture ni nič bolje. Med tem, ko vlada ter ljudje in gospodarstvo stremijo k čim boljši infrastrukturi, ki pomeni razvoj države, kot kaže v Levici želijo nazaj k uporabi kočij.

Vsi kriteriji kažejo, da se Slovenija počasi ponovno pridobiva mesta med uglednimi državami EU, po tem, ko je dolga leta stagnirala oziroma se uvrščala pod povprečje EU. To je kot kaže zmotilo Levico in si želi, da bi Slovenija namesto preboja doživela novo nazadovanje. Pri tem pomembno vlogo igra tudi infrastrukturni razvoj. Za uspešen razvoj države je namreč zelo pomembna prometna infrastruktura, ki je temelj gospodarskega razvoja. Takšna infrastruktura pomeni gospodarsko rast in prihranek časa.

Elektrifikacija mobilnosti, ki smo ji priča v zadnjem obdobju pomeni, da izboljšanje prometne infrastrukture pomeni tudi manjši vpliv na okolje. To pa ni po godu Luki Mescu iz Levice, ki vlada obtožuje, da z gradnjo cest onesnažuje okolje, saj bi to prineslo povečanje prometa. V kateri dobi živi Luka Mesec?

Vir: Twitter in Nova24TV