Voditelj oddaje Kdo vam laže Boris Tomašič je tokrat izrazil kritiko do staršev, ki so v preteklosti negodovali nad šolanjem od doma, sedaj pa ne želijo, da bi otroci v šolah nosili maske. Bo besedah voditelja k temu veliko pripomore tudi nacionalna televizija s svojim poročanjem, kar pomeni tudi posledično nespoštovanje ukrepov s strani določenih posameznikov.

Po besedah voditelja je nerazumno kako lahko starši nasprotujejo šolanju od doma po drugi strani pa ne želijo, da njihovi otroci v šolah nosijo maske, ker jih le-te bojda motijo. Pri tem je še dodal: “V ponedeljek pa smo gledali prispevek zlobne ravnateljice, ki je poklicala mamo in rekla, otrok mora imeti masko, če hoče v šolo in mama se odloči, da otrok ne bo šel v šolo, če mora nositi masko,”

Voditelj v oddaji tudi ni mogel mimo komentarjem, da je Janez Janša prekinil nastop v  Bruslju ob tem pa spomnil na Mrjana Šarca, ki je nastop pred Evropskim parlamentom celo odklonil. Tomašič je še poudaril, da v primeru Janeza Janše ne gre za »kužka«, ki bi smo čakal kaj bo rekla Evropa ampak politika, ki pove kaj si misli o določeni problematiki.

Boris Tomašič je v oddaji tudi izpostavil Tarčo na RTV SLO, kjer so govorili o dodatkih zdravnikov, ki niso delali s covid-19 bolniki, po njegovem pa pri tem pozabili povedati, da so tudi zaposleni na RTV SLO dobivali dodatke in tudi niso delali s covid-19 bolniki.

 

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV

Uredništvo