(Video) Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec v boj za župansko mesto v Šentjurju

Foto: Twitter (Jelka Godec)

Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec je danes vložila kandidaturo za župansko mesto v domačem Šentjurju. V prostorih gostišča Bohorč je tudi predstavila program za naslednja 4 leta županovanja v mestu in ekipo, ki ji bo pomagala pri kampanji.

Poleg tega so na novinarski konferenci predstavili kandidate za občinske svetnike in svetnike krajevnih skupnosti. Kot je ob tem zapisala Godčeva gre za kombinacijo mladih in izkušenih kandidatov, ki imajo radi svojo občino. Kandidatka za županjo Šentjurja je poudarila, da si želijo ustvariti povezovalno občino, kjer se ne izključuje nikogar.

Program Jelke Godec bo temeljil na povezovanju javnih zavodov, kjer bi se izkoristilo vse potenciale vrtcev in šol. Kandidatka si tako želi, da se v Šentjurju povežejo izobraževanje, kultura, turizem in šport, gre za “staro” zamisel, ki pa doslej v Šentjurju po besedah Godčeve ni bila nikoli realizirana.

Kot županja bi se zavzemala za usklajen razvoj celotne občine, tukaj ima v mislih razvoj samega jedra občine kot tudi obrobnih krajev. Občina Šentjur se sooča z vedno večjim priseljevanjem, zato bi si prizadevala za ureditev razmer, ki bi mladim omogočala dostop do novih stanovanj in hiš.

Vir: Facebook (Jelka Godec)