(Video) Za lokalno koroško televizijo v intervjuju Marjan Šarec: “En profesor mi je rekel, da sem butast kot moški spolni organ!”

Foto: Posnetek zaslona (Marjan Šarec v svojem bizarnem nastopu na Regionalni koroški televiziji. Poznavalci ocenjujejo, da utegnejo stranki LMŠ rejtingi precej pasti. )

Nova24TV poroča, da je na socialnem omrežju Twitter zaokrožil montiran videoposnetek pogovora Marjana Šarca z voditeljico koroške regionalne televizije (KOR) Darja Vrhovnik izpred nekaj dni, na njem pa so vrhunci skoraj 40 minut dolgega pogovora, v njem se predsednik Liste Marjana Šarca spusti na nivo komika Serpentinška, s katerim je zaslovel na Televiziji Slovenija, očitno vlogi, v kateri še vedno neizmerno uživa. Enotnega mnenja je večina uporabnikov Twitterja, da je nastop milo rečeno bizaren, v intervjuju pa prosi Slovenke in Slovence za svoj glas na naslednjih volitvah.

V intervjuju Šarec med drugim pravi, da je njegov zdaj slaven skok v prazen bazen 27. januarja lani izvedel namerno, da bi njegova vlada tako ali drugače kak mesec kasneje razpadla sama od sebe, kar kaže na to, da se je vodja LMŠ vendarle zavedal, da mu je razpadala ministrska ekipa ter da so mu iz rok ušle vse vajeti, poroča Nova24TV.  Poleg nekaj neprimernih oznak za predsednika vlade in predsednika države (označil ga je za na pol kuhan puding), je morda vrhunec bizarnega tri četrt ure dolgega pogovora njegovo razkritje, kako se namerava na veliki zvon zavihteti nazaj na oblast po naslednjih volitvah; Slovenke in Slovenci naj mu namenijo vsaj 25 poslanskih mandatov in ne samo 13. Obudimo spomin, toliko (25) jih je junija 2018 na državnozborskih volitvah osvojila zmagovalna stranka SDS Janeza Janše.

 

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV