(Video) Zakaj osrednji mediji in ministrstvo “tiščijo glavo v pesek”? Ali so ilegalni migranti odgovorni za požare na Primorskem?

Foto: Jure Batagelj (Facebook)

Da si slovenska politika pod vodstvom Roberta Goloba glede težav z ilegalnimi prehodi državne meje zatiska oči je jasno iz dneva v dan. Sedaj kot kaže tej politiki sledijo “ubrano” tudi osrednji slovenski mediji, kar se nakazuje tudi skozi poročanje. V zadnjih dneh pa kot kaže niso težava samo ilegalni prehodi meje ampak tudi požari za katere naj bi bili v veliki meri odgovorni ti ljudje.

Zanimivo je dejstvo, da so včeraj v Dnevniku na RTV Slovenija ob 13. uri poročali o požaru pod Socerbom za katerega bi lahko bili odgovorni ilegalni migranti, saj so ljudje na tem območju pred dnevi opazili večje število ilegalnih migrantov.

Da pa naj ne bi šlo za osamljeni primer kažejo objave na socialnih omrežjih, kjer ljudje objavljajo, da je na Primorskem iz dneva v dan več požarov in to ravno na območjih kjer so pred tem opazili večje število ilegalnih migrantov. Bo ministrstvo in vlada na kakršen koli način odreagirali?

Foto: Facebook

Vir: Twitter