(Video) Žal tudi poslance z besednim zakladom “jebeno več jih je” so ljudje poslali za svoje predstavnike v hram demokracije

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Darko Mršić)

V svobodi je kot kaže res vse mogoče tudi to, da poslanske klopi zasedajo poslanci s skrajno neprimernim izrazoslovjem, ki je daleč od dostojnega za hram demokracije. Medtem, ko smo v preteklih mandatih predvsem s strani nekdanje opozicije v času vlade Janeza Janše videli skrajno neprimerno obnašanje, je tokratne izrazoslovje poslanca Gibanja Svoboda preseglo vse meje dobrega okusa.

Kaj lahko prinese nestrpno izražanje javnih delavcev na RTV Slovenija je pokazal besedni izbor poslanca Gibanje Svoboda. Poslanec je namreč uporabil besede Marcela Štefančiča “jebeno več jih je”. Edino kar je poslanec v svojem nastopu povedal pravilno je, da je kolegica Sara bolje razložila zadevo kot on sam osebno.

“Jebeno več je tistih, ki znajo delati, jebeno manj je tistih, ki ne znajo delati neodvisno od njihovih stališč,” je besedišče, ki ga je uporabil poslanec Gibanja Svoboda. Kar je še večji absurd je, da bi lahko smatrali, da vsi, ki delajo ali ne delajo so po mnenju poslanca “jebeni”.

Vir: Twitter16