(Video) Zgodba o neuspešnem predsedovanju EU samo želja opozicije KUL. Predsednik Evropskega sveta Janezu Janši za predsedovanju EU izrekel zahvalo v slovenskem jeziku!

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Charles Michel)

Jutri se končuje 6 mesečno predsedovanje Slovenije Evropski uniji, ki je bilo kljub trudu določenega dela opozicije v Sloveniji zgodba o uspehu. To dokazujejo številne čestitke Sloveniji in Janezu Janši za delo, ki je bilo opravljeno v teh šestih mesecih. Danes se je na družbenem omrežju Twitter z zahvalo oglasil tudi predsednik Evropskega sveta Charles Michel.

Da je bilo predsedovanje Slovenije resnično zgodba o uspehu, kaže tudi dejstvo, da je pod kratek video, ki ga je ob koncu predsedovanja Slovenije in začetku predsedovanja Francije zapisal zahvalo v slovenskem jeziku.

Najlepša hvala predsedniku vlade Janezu Janši in ekipi EU 2021SI za njihovo odlično delo in sodelovanje,” je zapisal Charles Michel. Hkrati je izrazil še dobrodošlico Franciji in Emmanuelu Macrono, ki bo z rok Janeza Janše prejel “palico” predsedovanja EU. 

Vir: Twitter