(Video) Zmago Jelinčič: “Horde prišlekov prihajajo v Slovenijo, naši pa nič.”

“Schengen ne velja, nič ne velja. Hrvaški policisti imajo komando, da ne smejo nikogar popisoveti in morajo ilegalne migrante potiskati v Slovenijo,” je vse večje število ilegalnih migrantov v Slovenij komentiral Zmago Jelinčič Plemeniti. V Sloveniji namreč zadnje dni odmeva, da se ilegalni migrani niti ne skrivajo več, ampak za svojo pot skozi Slovenijo uporabljajo kar redne avtobusne prevoze.

Ob takšnih dogodkih se je oglasil tudi nekdanji poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je mnenja, da slovenski policisti delujejo ravno nasprotno od hrvaških kolegov. Slovenski policisti namreč morajo vse migrante popisati, hkrati pa vse nečednosti, ki se dogajati skrbno prikriti. To dokazuje tudi dogodek, ko so ilegalni migranti z vlaka vrgli 44 letnega policista, ki se je pri tem poškodoval. V Sloveniji se o tem molči, da ne bi nevladne organizacije policiste obtožile krutega ravnanja z ilegalnimi migranti.

Ob tem pa se nam dogaja, da Avstrija zapira meje in pošilja migrante nazaj v Slovenijo. Za nameček p slovenija ilegalnim migrantom nudi čist vse. Jelinčiča ob tem skrbi, da bo trenutna vlada vsem tem migrantom najprej dala začasna prebivališča, kasneje stalna in na koncu še državljanstva.

Vir: X