(Video) Zmago Jelinčič Plemeniti: “Leve politične strukture našle novega vodjo oziroma voditelje, ki jih tudi finančno podpirajo in pošiljajo v prve bojne vrste! Ko se zadeva razvije, se tudi ti nosilci umaknejo!”

Foto: Twitter (Zmago Jelinčič Plemeniti)

Igor Pirkovič je v svoji oddaji na RTV Slovenija 3 gostil Zmaga Jelinčiča Plemenitega (SNS) in Jerneja Pavliča (SAB). Tema pogovorov so bili tudi sredini in petkovi protesti. Po besedah Zmaga Jelinčiča Plemenitega so petkovi protesti v odmiranju, sredini pa še rastejo, a bodo kmalu šli po poti petkovih protestov.

Tako v primeru petkovih, kot tudi sredinih protestnikov gre za enako populacijo ljudi, je prepričan Jelinčič Plemeniti. Po njegovem mnenju so ob petkih ugotovili, da nimajo več “korenin”, zato je bilo treba najti nekaj novega. Tako naj bi leve politične strukture našle novega vodjo ali pa voditelje, bi jih naj finančno podprli in poslali v prve bojne vrste.

Ko se zadeva razvije, pa se po besedah Jelinčiča tudi ti nosilci umaknejo – izginejo v ozadje in pustijo, da ljudje začnejo delovati po svoje.

Video si lahko ogledate tukaj.

Vir: Twitter