(Video) Zvone Černač ministru Luki Mescu: “Očitno je, da nimate pojma, kaj narediti in delate škodo ljudem, ki so vam omogočili, da danes sedite na tem stolu”

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Edvard Kadič)

Nekompetentnost oziroma nepoznavanje področja, ki ga predstavljajo trenutni predstavniki oblasti kot kaže ni več nobena izjema ampak bolj previlo. Po zadnjih odgovorih poslancem sodeč v to kategorijo spada tudi minister za delo Luka Mesec.

Poslanec SDS Zvone Černač je namreč želel od ministra izvedeti, kaj bo storil, da se danes izboljša položaj 300 tisoč upokojencev, ki prejemajo pokojnine nižje od 700 evrov. Gre za izredno pomembno temo, ki bi jo morala trenutna vlada nemudoma pričeti reševati. Kljub temu je minister Mesec poslancu SDS odgovoril, da moramo v pokojninski sistem zaupati, zato se trenutna vlada ukvarja z letom 2050, ker mladi ne zaupajo v pokojninski sistem.

Glede na takšen odgovor je Zvone Černač tako ministru kot vladi pojasnil, da sploh ne vedo kaj delajo. Najbolj žalostno pa je to, da se norčujejo iz upokojencev, ki so gradili to državo in jim omogočili, danes zasedajo svoje položaje.

Vir: Twitter