Vili Kovačič: “Levi privatizerji z blagoslovom stranke SD in ministra Hana delajo – “kradejo” na polno”

Poslanca SD Samo Bevk in Matjaž Han se ne strinjata s Tanjo Fajon, ki ne podpira investicije v vojsko (Foto: Matic Štojs Lomovšek)

Kljub dejstvu, da s tako Robert Golob kot takrat koalicija KUL obljubljali, da se bosta z njihovo izvolitvijo cedila med in mleko, je danes življenje v Sloveniji povsem nekaj novega. Kot smo že zjutraj poročali so na nič kaj zavidljiv odnos vlade in življenje pod Golobovo vlado, katere del sta tudi SD in Levica opozorili upokojenci. Pri tem so navedli še nekaj skupin državljanov, ki še kako na svoji koži občutijo ta odnos vlade do državljanov.

https://twitter.com/DrzavljanK/status/1667173211832832001?s=20

Na nič kaj obetavno politik in ravnanje z državnim premoženjem je na svojem twitter računu opozoril tudi Vili Kovačič. Vili Kovačič je znan kot državljan K., ki vedno ne glede na oblast opozarja na nepravilnosti, ki so v škodo državljank in državljanov.

Tokrat je močno kritiko izrekel na račun na račun stranke SD in ministra Matjaža Hana. V svojem zapisu je navedel nekaj nerazumnih potez vlade s katerimi uničuje državno premoženje in življenjsko okolje.  “LEVI PRIVATIZERJI z blagoslovom stranke SD in ministra Matjaža Hana delajo-kradejo na polno ! Uničili bodo Državno loterijo ! Podobno kot pri Jankovićevem kanalu C0 ! In kdo je tukaj glavni. Upam, da se jim bo to zelo maščevalo na volitvah ! Han je včeraj v Tarči dokončno popušil !,” s temi besedami je Vili Kovačič pospremil politiko trenutne vlade.

Vir: Twitter