Vili Kovačič s prispevkom: “Golobov “nateg” in rop stoletja” nazorno opisal slovensko prihodnost pod trenutno oblastjo

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Vili Kovačič je za spletni medij MojcaVočko.si objavil razmišljanje z naslovom “Golobov “nateg” in rop stoletja”. Kovačič v uvodu poudarja, da je bilo za pot v privatizacijo elektroenergetike izumiti nov fašizem in se na krilih nasprotovanja temu konstruktu povzpeti na oblast.

Po navedbah Kovačiča bi naj za tem stal Milan K. Plavi, sedaj pa Robert Golob sredi belega dne na očeh vse slovenske javnosti izvaja privatizacijo slovenske elektro energetike. Vlada po mnenju Kovačiča pod krinko demokracije sklepa posle, pri čemer naj bi po njegovem mnenju Golob s “prijatelji” poskrbel za nakup 51-odstotnega deleža Gen-i.

Poleg tega naj bi Golob, kar je napovedal tudi javno poskrbel za izgradnjo 1.000 mega watov moči sončnih elektrarn. V ozadju naj bi ponovno stal Gen-i, ki je vodilni ponudnik sončnih elektrarn, Golob pa bi lahko kot predsednik vlade poskrbel za pretok državnega denarja v Gen-i.

“Če se ta tok pravočasno ne prekine, se bomo samo čez nekaj let zbudili v golobji državi, ko bo čudežni deček postal najbogatejši Slovenec, in vse to se bo zgodilo pred našimi očmi po »legalni« poti! Vendar, takrat za čudenje ne bo več časa, ker bo vse že varno zapakirano v zeleni prehod in skupnostno elektriko,” je še dodal Kovačič.

Avtor: Vili Kovačič

Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Vir: MojcaVočko.si