Vinko Gorenak: ” Dominika Švarc Pipan in Emilija Stojmenova Duh predstavljata le dve vreči cementa na ramenih šefa »Golobnjaka«. Iz dneva v dan do bridkega konca jih bo še več.”

Dr. Vinko Gorenak. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Vlada RS)

Dr. Vinko Gorenak je zadnjih nekaj dni dogajanja v Golobovi vladi oziroma kot pravi sam “Golobnjaku”, primerjal z bremenom, ki ga nosi predsednik vlade. Po mnenju nekdanjega ministra in poslanca dr. Gorenaka je še sam vstop Goloba v politiko napovedal potek dogodkov. Levica ga je namreč ponovno infiltrirala v družbo kot nov obraz.

“Zakaj trdim, da je bilo današnje dogajanje v »Golobnjaku« mogoče predvideti v naprej. Star ljudski pregovor pravi, da je zgodovina učiteljica in da se moramo pri njej učiti. Golob je bil leta 2022 seveda tako imenovani nov obraz, pred njim so to bili Zoran Jankovič, Alenka Bratušek, Miro Cerar in Marjan Šarec, da omenim le tiste, ki so vlado skušali sestaviti (Zoran Jankovič) in tiste, ki so jo sestavili Alenka Bratušek, Miro Cerar in Marjan Šarec,” je zapisal dr. Vinko Gorenak.

Po mnenju dr. Gorenaka je scenarij levice o nastaku novih strank jasen. Z velikim pompom, s pomočjo malega človeka iz Murgel ter podporo njim naklonjenim medijem ustvarjajo njihove nove vlade. Tako so volivce že večkrat zavedli in uspeli, da so njihovi novi obrazi oblikovali stranke ter vodili vlado, je zapisal dr. Gorenak. V nadaljevanju pa te vlade hitro zaznamujejo afere, kot v zadnjem času tudi Golobovo z Dominiko Švarc Pipan in Emilijo Stojmenovo Duh. “Toda Dominika Švarc Pipan in Emilija Stojmenova Duh predstavljata le dve vreči cementa na ramenih šefa »Golobnjaka«. Iz dneva v dan do bridkega konca jih bo še več,” končuje svoje razmišljanje dr. Vinko Gorenak.

Celotno razmišljanje vam je na voljo na tej povezavi.

Vir:Vinko Gorenak blog