Vinko Gorenak: “V Franciji ni nobenega polotočnega šoka, volilci imajo vedno prav. Politični šok je samo v glavah levičarjev.”

Dr. Vinko Gorenak. (Foto: Zajem zaslona Twitter/Vlada RS)

Že volitve v evropski parlament so pokazale, da so levičarski politiki šteti dnevi, to pa je je precej močno pokazalo predvsem v Franciji. Praz Emanuela Macrona je bil tako močan, da je bil dejansko skoraj primoran razpisati predčasne volitve. V Franciji se je ob tem pokazalo sedaj še tliko močneje, da so ljudje siti politike, ki dela proti lastnemu ljudstvu, kot je to v navadi levičarske politike.

https://x.com/drVinkoGorenak/status/1807510111381823553

Klju jasnemu sporočilu volilcev, se posamezniki trudijo minimizirati to dejstvo in so začudeni nad voljo ljudstva, ki kaže kaj si želi v prihodnje. Tako so po mnenju “neodvisnih” novinarjev v Sloveniji rezultati volitev v Franciji šok, ker je šlo za zmago desnice in Marine Le Pen. S to teorijo se strinja tudi novinar Dela Peter Žerjavič.

Omenjeni novinar Dela je namreč zapisal, da znajo biti rezultati drugega kroga volitev v Franciji šok, saj bi lahko Marine Le Pen dobila absolutno večino. Tako daje jasno vedeti, da vse kar je drugače od leve politične opcije je šok. “V Franciji ni nobenega političnega šoka, saj imajo volilci vedno prav, a ne. Šok je le v glavah levičarjev in v glavah levih propagandistov, ki sebe imenujejo neodvisni novinarji,” opozaraja nekdanji politik in minister dr. Vinko Gorenak.

Vir: X