Vlada in slovenska levica pokazali kako se komunicira z javnostjo v času epidemije!? Vlada na družbenih omrežjih ne objavlja več epidemioloških podatkov

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Sofija Pika Simič)

V času vlade Janeza Janše so Tanja Fajon, Marjan Šarec, Luka Mesec in Alenka Bratušek ponavljali, kako je v času epidemije vlada napačno komunicirala z javnostjo. Ves čas so tudi ponavljali, da je bil to glavni razlog za veliko število okužb in neupoštevanje priporočil vlade. Trije od naštetih politikov so danes v vladi Roberta Goloba in so sedaj pokazali kako je potrebno komunicirati z javnostjo?

Vse kaže, da slovenska levica vidi primerno komunikacijo z javnostjo v tem, da ne objavlja več epidemioloških podatkov na socialnih omrežjih? Vlada je namreč prenehala objavljati epidemiološke podatke in le te zamenjala z različnimi priporočili.

Kljub slabšanju epidemiološke slike se je kot kaže vlada odločila, da ne bo več objavljala epidemioloških podatkov ampak bo raje ljudem pošiljala razna priporočila strokovnjakov. Kljub temu se vedno niso jasno in nedvoumno posredovali navodil za nošenje zaščitnih mask. Ali to počno, ker si želijo na bolj prikrit način povedati kakšne ukrepe naj ljudje upoštevajo? V zadnjem obdobju so namreč vse skozi vlado Janeza Janše obtoževali represije, sedaj pa ne vedo kako naj te iste ukrepe uvedejo sami?

Vir: Nova24TV in Twitter