Vlada namesto, da bi poslušala generatorje razvoja, raje posluša Kordiše, Mesce, Nike in ostale, ki razmišljajo o prerazporejanju tujega ustvarjanja

Foto: Twitter (Vlada RS), YouTube

Na socialnem omrežju je zaokrožil zapis zaposlenega v ajdovskem podjetju Pipistrel katerega lastnik je Ivo Boscarol, eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov. V zapisu je jasno in nedvoumno zapisano, zakaj bi morala vlada namesto nevladnih organizacij in določenih članov vlade poslušati tako uspešne podjetnike, ki so v prihajajoči krizi pripravljeni reševati delovna mesta in krize ljudi.

Zaposleni v ajdovskem Pipistrelu se je pri svojem opisu stanja bolj kot na dejstvo, da je deloval pod okriljem Iva Boscarola, naslonil na besede ekonomista Mateja Lahovnika. Lahovnik je namreč zapisal, da bi vlada morala nemudoma prisluhniti in pristopiti k sodelovanju s podjetniki, ki so pripravljeni v Sloveniji obdržati nekatera uspešna podjetja.

Taki kot je Ivo ali pa Aleš Štancar (Bia Separation) so nosilci pozitivnega družbenega in ekonomskega napredka, ki rezultira v boljšem življenju njihove regije,” se je med drugim glasil zapis Mateja Levsteka.

V nadaljevanju je izrazil zaskrbljenost, da vlada namesto teh uspešnih ljudi posluša razne politike vlade in predstavnike nevladnih organizacij, katerih cilj naj bi bil samo prerazporejanje tujega denarja.

Vir: Twitter