Vlada Roberta Goloba resnično išče strokovnjake!? Za preverjanje cen 15 artiklov potrebujete 10 let delovnih izkušenj in VII raven izobrazbe

Foto: Pixabay.com

V kolikor bi se malo cinično izrazili bi lahko rekli, da vlada Roberta Goloba resnično skrbi za sodelovanje s strokovnjaki in izkušenim kadrom. V boju z draginjsko krizo bodo namreč sodelovali s “strokovnjakom”, ki bo za preverjanje cen 15 najpomembnejših artiklov moral izpolnjevati pogoj 10 letnih delovnih izkušenj in imeti VII raven izobrazbe.

Vse navedeno ni nobena šala ampak zahteva, ki jo je objavila Golobova vlada v razpisu male vrednosti. Kot izhaja iz razpisa bo moral namreč gospodarski subjekt, ki bo dobil naročilo zagotoviti vodjo projektne skupine z 10 letnimi delovnimi izkušnjami in VII ravnjo izobrazbe.

“Sedite, preden si tole preberete. Je iz državnega razpisa male vrednosti za spremljanje cen 15 artiklov po trgovinah. Očitno je razpis rezerviran za VO-je,” je ob tem zapisal Tomaž Štih. Zakaj mora nekdo za primerjanje cen 15 artiklov izpolnjevati takšne pogoje bo morda vlada pojasnila v nadaljevanju?

Vir: Twitter