V članku “Franc Jager predaja vodenje poslov sinovom” objavljenem na kozjansko.info lahko beremo, da je v trgovskem podjetju Jagros iz Podplata te dni prišlo do menjave generacij.

Franc Jager, večinski lastnik podjetja odhaja v pokoj, vodenje podjetja pa je predal svojim trem sinovom. V delovanju podjetja po napovedih naj ne bi prišlo do večjih sprememb. Ostajata pa kot svetovalca v podjetju tako Franc kot Marija Jager.

Vodenje poslov sta tako Franc Jager, večinski lastnik in Marija Jager, dosedanja direktorica vodenje poslov predala trem sinovom, Mihi, Alešu in Boštjanu Jagru. Sinovi so že do sedaj v podjetju pomagali z različnimi funkcijami. Podjetje Jagros v zadnjih letih velja za najmočnejše podjetje na območju Obsotelja in Kozjanskega.

Letno ustvarjajo krepko preko 120 milijonov evrov prihodkov in okoli 7 milijonov čistega dobička letno. Podjetje zaposluje skoraj 600 ljudi.

Članek “Franc Jager predaja vodenje poslov sinovom” je dosegljiv tukaj: https://kozjansko.info/2019/04/franc-jager-predaja-vodenje-poslov-sinovom/