Volitve se bližajo s polno hitrostjo! Po neuspeli aferi z Janezom Janšo, tokrat Odlazkovi mediji za tarčo vzeli Urško Bačovnik Janša

Foto: Zajem zaslona (Twitter/Vlada RS)

Da so volitve vse bližje se kaže na vsakem koraku. Ne samo, da smo priča boju političnih strank, so kampanjo kot kaže pričeli že tudi v Odlazkovih medijih, ki so kot vemo blizu levici. Kot že nič kolikokrat so tudi tokrat “v pravem” trenutku plasirali zgodbo s katero želijo predsednika vlade Janeza Janšo in njegovo ženo Urško Bačovnik Janša očrniti.

Po tem, ko ob prevzemu vlade medijem z domnevno afero počitnic predsednika vlade Janeza Janše, katere naj bi izkoriščal za različne posle ni uspelo, so sedaj “našli” novo “afero”. Tokrat so Odlazkovi mediji za tarčo vzeli ženo premierja Urško Bačovnik Janša. Mediji jo obtožujejo kršenja davčne zakonodaje in ji dobrodelnost pripisujejo kot navidezno.  Po njihovem mnenju naj bi šlo za skrivnostno fundacijo Urške Bačovnik Janša.

Pri branju članka s katerim želijo Odlazkovi mediji očrniti Urško Bačovnik Janša, je bolj občutek, da so ti mediji zamerili, da je veliko podpornikov izrazilo nezadovoljstvo ob podelitvi naziva Slovenka leta Niki Kovač, kot pa da bi šlo kar koli pri fundaciji narobe.