Za Eriko Žnidaršič in Tarčo nepomembne vrtoglave nagrade Roberta Goloba in preiskave v Energetiki Ljubljana ampak opozicija

Foto: Bojan Požar

Četrtkova oddaja Tarča je postregla z novim oziroma starim “napadom” na v času epidemije vlado, danes pa opozicijo. Medtem, ko se ustvarjalcem oddaje in voditeljici Eriki Žnidaršič kot kaže zdijo povsem nepomembne milijonske nagrade Robertu Golobu in zaposlenim v državnem Gen-i ter preiskave v Energetiki Ljubljana, se raje ukvarjajo z opozicijo.

V oddaji so raje na plano “povlekli” nabave ventilatorjev v času epidemije covida-19 in takratnega gospodarskega ministra, kot da bi se ukvarjali z nagradami, ki jih naj bi prejel trenutni premier Robert Golob v državnem Gen-i in bi naj bili zneski milijonski, kot tudi preiskave NPU vezane na Energetiko Ljubljana. Za ustvarjalce oddaje je tudi popolnoma nepomembno, kako od prevzema oblasti kadruje vlada Roberta Goloba.

Novinar Bojan Požar je v komentarju včerajšnje oddaje Tarča še zapisal, da so ustvarjalci oddaje oziroma voditeljica le to bolj izkoristili za promocijo nekaterih kadrov trenutne vlade. Tako so poskrbeli za promocijo generalnega direktorja policije Boštjana Lindava in Tomaža Vesela.

“V vsaki normalni državi bi bila večerna polemična oddaja na nacionalni televiziji v teh razmerah namenjena polemiziranju okrog kadrovskih potez nove vlade, pritiskov z odstopom na strokovjake in problematiziranju t.i. seznamov za odstrel. Ne, “psi cuvaji” gredo nad opozicijo,” je prepričan novinar Luka Svetina.

Vir: Twitter