Za “neodvisno poročanje” in “tožarjenje” Slovenije v Evropi ministrica Švarc Pipanova Blaža Zgago nagradila z mestom svetovalca na ministrstvu?

Foto: Zajem zaslona (YouTube - Vaš kanal)

Po “nagradi” SD za domnevno “neodvisno poročanje” in “tožarjenje” Slovenije v Evropi s kandidaturo na listi za državno zborske volitve, je kot sedaj kaže Blaž Zgaga dobil še večjo nagrado. Ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan naj bi namreč po poročanju Bojana Požarja Blaža Zgago za “svojo pripadnost” levici nagradila z mestom svetovalca na ministrstvu.

Blaž Zgaga je najbolj znan po tem, da se je na vse pretege trudil v vseh letih svojega novinarskega dela očrniti Janeza Janšo in njegove vlade. Njegovo “neodvisno poročanje” predvsem v času Janševih vlad ni segalo samo v slovenski prostor ampak je skušal svoje videnje izvajati tudi v Evropo.

Za takšno pripadnost je kot kaže sedaj prejel nagrado in sicer službo svetovalca na ministrstvu za pravosodje. Miran Videtič je takšno novico komentiral: Ooo kjuuuut! Blaž Zgaga ima šiht! 16.4. me je označil za propagandista nekega medija in neke stranke (čeprav nisem v nobeni), le zato, ker sem ga označil za medijsko-političnega skrajneža, ki se je zavlekel v #SD. 24.4. so se na volitvah moje besede “pozlatile”, namreč, ljudje pač ne volimo skrajnosti in Blaž ni pobral “niti za cukr” glasov. Ampak danes Bojan Požar oznani, da je Blaža obsijala karierna sreča! Namreč, nagrajeni neodvisni novinar postane odvisni politični svetovalec v kabinetu #pravosodja! Pa naj še kdo reče, da Slovenija ni dežela priložnosti! Čestitam!”

Vir: Nova24TV