Za razliko od trenutne oblasti nekdanji predsednik Borut Pahor vencev nikoli ne polaga v supergah in sončnimi očali na glavi

Foto: Twitter

Zadnji dogodki oziroma dogodki zadnjega leta vladanja politike Roberta Goloba kažejo, da smo po vrednotah in komunikaciji, izgubili kompas še na področju protokolarnih zadev. Ena od najbolj izstopajočih pri nespoštovanju protokolarnih pravil je Urška Klakočar Zupančič, ki iz nastopa v nastop kaže, da ni kos funkciji, ki jo opravlja.

Če je že na začetku mandata užalila gardo Slovenske vojske z obračanjem hrbta, je še bolj nesprejemljivo, da ne kaže niti pietete do pokojnih. V zadnjem obdobju se je namreč pojavila fotografija njenega polaganja žalnega venca, kjer je imela sončna očala na glavi. Gre za izredno nepietetno ravnanje in ni v ponos slovenski diplomaciji.

Ravno nasprotno od trenutne oblasti pa dokazuje nekdanji predsednik republike Borut Pahor. “Zanimivo, da Pahor nikoli ne polaga vencev v supergah in s sončnimi očali v laseh. Le kaj on ve, kar nekateri ne?”  S temi besedami je politični analitik in strokovnjak za vedenje Edvard Kadič primerjal obnašanje nekdanjih voditeljev in sedanjih.

Vir: Twitter