Za spodbujanje akcij in sodelovanja na področju preventive in vzgoje v prometu Občini Rogaška Slatina priznanje Agencije za varnost prometa

Foto: avto-info

V mesecu oktobru je Agencija za varnost v prometu pripravila Nacionalni posvet občinskih Svetov za preventivo in vzgojo v cestnem prometu. Udeleženci posveta so se v razpravi dotaknili različnih tem s področja prometne varnosti, veliko pozornosti so namenili tudi pregledu in načrtovanju dela SPV na nacionalni ravni. Dogodka se je udeležilo več kot sto udeležencev iz vse Slovenije, ki so prisluhnili tudi dobrim praksam nevladnih organizacij.

Ob tej priložnosti je Agencija za varnost prometa podelila tudi priznanja Svečana listina Agencije za varnost prometa, ki ga je letos prejelo 13 posameznikov in 5 organizacij. Posamezniki so priznanja prejeli zaradi izjemnih dosežkov na področju razvijanja preventivnega in pedagoškega dela, organizacije pa za dolgoletno uspešno delo v obliki spodbujanja akcij ali sodelovanja na področju preventive in vzgoje v prometu.

Po letu 2016, ko je omenjeno priznanje za svoje delo v letu 2015 dobil vrtec Rogaška Slatina je letos na predlog ŽŠAM Rogaška Slatina za svoje delo na področju cestnega prometa v letu 2018 dobila omenjeno priznanje.

Več o prireditvi lahko preberete na tej povezavi: https://portalspv.avp-rs.si/novice/638-s-podelitvijo-priznanj-svecana-listina-agencije-za-varnost-prometa-uspesno-zakljucen-nacionalni-posvet-obcinskih-spv/

M.I.