Zakaj Jenullovi ne protestirajo pred Golobovim Star Solar? Ali ni to očiten primer dvoživke!?

Janša Jenull. (Foto: Zajem zaslona Twitter / Luka Perš)

V vsej poulični norosti Jaše Jenulla je najhuje, da tem dejanjem dejanjem pozornost namenja nacionalna televizija. Pri vsej tej bedi in nespoštovanju do drugih je najhuje to, da Jenull s svojimi somišljeniki zdravnike upodablja kot žabe in to ljudi, ki rešujejo življenja, medtem, ko se mu tema s predsednikom vlade ne zdi pomembna.

https://x.com/vagaja_boris/status/1804881166836638081

Glede na zasebne posle Roberta Goloba s podjetjem Star Solar, je dejansko ravno predsednik vlade dvoživka, ki za nameček še potuje za davkoplačevalski denar. Vendar to kot kaže za Jašo Jenulla ni prvorazredna tema, saj ga motijo zdravniki, ki stavkajo, ravno tisti Robert Golob, ki še zasebno služi pa ne izpolnjuje z njimi podpisanega sporazuma.

Ob takšnem ravnanju je ogorčenje izraženo tudi na družbenih omrežjih, kjer prav tako opozarjajo, da gre v primeru Jenula za nestrpnost do zdravnikov. Prav tako se zastavljajo vprašanja zakaj ne protestirajo pred podjetjem Star Solar, ki drago prodaja električno energijo in ljudje nimajo nič od njega, za razliko od zdravnikov.

Vir: X