Zakaj raziskovalni novinarji ne raziščejo domnevnega potovanja Tine Gaber z vladnim vozilom ter Golobovimi varnostniki

Foto: X

Vse bolj se potrjuje, da vlade ne vodi Robert Golob, ampak starleta Tina Gaber. Žal pa to postopanje davkoplačevalce stane dvojnega denarja, saj Golob živi svoje sanje in na veliko potuje po raznik krajih sveta. Vendar, če je za Goloba še razumljivo, da potuje z ugodnostmi, ki mu po funkciji pripadajo, je pa precej nerazumljivo, da Gabrova koristi ugodnosti, ki pripadajo predsedniku vlade.

https://x.com/BojanPozar/status/1803374437527347512

Tako novinar Bojan Požar razkriva, da naj bi Gabrova v Nemčijo potuje z vladnim vozilom ter varnostniki, pri tem pa ni zanemaljivo, da je potovala brez predsednika vlade. A to slovenske raziskovalne novinarje to ne skrbi, saj gre za ljudi globoke države. Pri tem spomnimo kako je bila pred leti afera, ko je žena zunanjega ministra odšla s službenim vozilom po nakupih, danes ko Gabrova na veliko potuje pa nikogar to ne zanima.

Da naj bi Gabrova tako sama potovala v Nemčijo z vladnim vozilom in varnostniki, je razkril novinar Bojan Požar. Informacije naj bi omenjeni novinar prejel od zanesljivega vira in to dejansko na stroške davkoplačevalcev, kar je v nasprotju z vsemi pravili. Kot še opozarja novinar bi namreč lahko Gabrova v vladnem vozilu potovala le če bi bil prisoten tudi predsednik  vlade.

Vir: X