Včeraj ob 12.25 je v Ratečah, občina Kranjska Gora, delavec pri delu padel iz strehe in se poškodoval. Na kraj so bili poslani reševalci in policija. Oseba je podlegla poškodbam, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Danes pa je odjeknila vest. Najboljši slovenski veleslalomist Žan Kranjec je po četrtkovi smrti očeta prekinil proces priprav na naslednje preizkušnje svetovnega pokala konec prihodnjega tedna v Alta Badii v Italiji. »Včeraj se je smrtno ponesrečil oče trenutno najboljšega slovenskega alpskega smučarja Žana Kranjca. Osemindvajsetletnik je takoj prekinil proces treninga in se iz Reiteralma vrnil domov,« so danes sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

V sezono slovenskega veleslalomskega asa, ki je v sezoni 2019/20 po zmagi v Adelbodnu prvič oblekel rdečo majico vodilnega v posebnem veleslalomskem seštevku, je zarezala družinskega tragedija. Kranjec je minulo sezono, po tem ko sta zaradi pandemije novega koronavirusa odpadla dva veleslaloma, končal kot četrti veleslalomist sezone.
Avtor: Škandal24