Žan Mahnič: “Damir Črnčec je zrušil Šarčevo vlado in bo tudi Golobovo. Bravo, Damir, kar tako naprej!”

Foto: Twitter (Vlada RS) in SDS

Že pred dnevi je Bojan Požar poročal, da naj bi bil eden od akterjev rušenja notranje ministrice Tatjane Bobnar znotraj vlade, tudi Damir Črnčec. Da znotraj koalicije resnično dodobra “vre” dokazuje tudi odziv Mladega foruma SD oziroma Luke Gorška, ki še kako brani ministrico na eni strani in na drugi išče krivca za stanje kot je v vladi.

Luka Goršek je namreč posredno dal vedeti, da dejansko za vsem tem morda res stoji Damir Črnčec, ki ga v SD še vedno povezujejo z Janezom Janšo.

Pri tem je poslanec SDS Žan Mahnič tako mlademu forumu SD kot Luki Gorški malo retorično oziroma pikro pojasnil, da dejansko Damir Črnčec nikoli ni nehal delati za SDS. Kot se je pošalil Mahnič namreč Črnčec vse skozi skrbi, da padajo leve vlade. “Damir Črnčeč je zrušil Šarčevo vlado in bo tudi Golobovo. Čeprav je prestopil, ni nikoli nehal delat za nas. Bravo, Damir, kar tako naprej!”, je zapisal Žan Mahnič.

Vse zadeve okoli imenovanja Boštjana Lindava in ministrice Tatjane Bobnar pa več kot očitno kažejo, da sinergija v koaliciji oziroma vladi počasi ugaša.

Vir: Twitter