Zapis, ki bi vas moral strezniti! Dve leti nazaj ste noreli zaradi klinčevih mask in se drli za otroke gre, danes, ko gre zaradi potez vlade za vaše vnuke pa nemo molčite!

Vlada Roberta Goloba. (Foto: Twitter / Tanja Fajon)

Ne samo posamezniki na ulicah, tudi današnji predsednik vlade Robert Golob, je pred dvema letoma stiskal pest in vpil, da imamo fašizem. Takrat je vpil, da gre na volitve, ker takratna oblast uničuje demokracijo ter ogroža prihodnost naše družbe – otrok. In kaj se v Sloveniji dogaja danes, ko ti isti ljudje, ki so takrat vpili te pamflete zasedajo vse funkcije v državi?

Na družbenem omrežju se je tako pjavil zapis, ki jasno riše sliko, ki jo imamo danes pod Golobom v Sloveniji, a jo sedaj že podrejeni mediji uspešno prikrivajo. Kot pojasnjuje avtor zapisa se danes srečujemo z višanjem cen električne energije, uvedbo solidarnostnega prispevka, upokojencem se želi ukiniti brezplačni javni promet. Avtor zapisa nadaljuje, da se nam obetajo novi in novi davki, predvolilne obljube pa ostajajo neizpolnjene.

V svojem zapisu še poudarja, da se srečujemo z novimi in novimi podražitvami, za nameček pa še z “očiščenjem” RTV Slovenija po merilih trenutne oblasti. Zato vse ki so pozabili opominja: “Dve leti nazaj ste noreli po ulicah zaradi klinčevih mask in se drli za otroke gre.” Sedaj pod Golobovo vlado te iste ljudi sprašuje, če ob teh vseh naštetih zadevah ne gre za otroke ali celo vnuke. Prav tako jih sprašuje, če jim želijo takšno prihodnost, prav tako pa prihodnost svojim staršem. Za konec jih opominja kdaj so izgubili svoj ponos in razmišljanje s svojo glavo.

Ob tem lahko samo zaključimo, da gre za zapis, ki bi moral mnoge močno strezniti.

Vir: X