Zaradi snežnih razmer imajo policisti veliko dela

Današnje sneženje je pripomoglo k temu, da so imeli policisti Policijske uprave Celja že zjutraj veliko dela. Zaradi poledenelega vozišča je na cesti Zidani most – Rimske Toplice oviran promet, saj so na klancu obstala tri tovorna vozila. Trčenje osebnega in kombiniranega vozila se je zgodilo med Radljami in Muto, kjer se k sreči ni poškodovala nobena oseba. Cesta je bila krajši čas sicer zaprta. Prav tako sta na cesti Grobelno – Šentjur trčila kombinirano in osebno vozilo zato je tam nekaj časa promet potekal izmenično enosmerno. Se je pa v nesreči več oseb poškodovalo.
Prometna nesreča se je zgodila tudi na relaciji Mozirje – Šentrupert, ko je malo pred sedmo uro zjutraj pred križiščem za Parižlje s ceste na njivo zdrsnil avtobus, na katerem so bili dijaki. K sreči v prometni nesreči ni bil nihče poškodovan. Po dijake je prišel nadomestni avtobus. Poleg naštetih prometnih nesreč so policisti obravnavali še nekaj drugih nesreč v kateri je nastala samo materialna škoda.
Včeraj so policisti obravnavali osemnajst prometnih nesreč. V dveh nesrečah sta se dve osebi lažje poškodovali, vse ostale so se končale z materialno škodo. Policisti Policijske uprave Celje vse udeležence v cestnem prometu opozarjajo naj bodo ob takšnih vremenskih razmerah še posebno previdni in strpni ter vožnjo prilagodijo razmeram na vozišču.
M.I.