Zastrašujoče – ali je bila zaradi podpore Izraelu za Janšo in Kurza razglašena fatva?

Foto: Vlada RS

To so tisti, ki so dvignili zastavo okupatorskega Izraela: slovenski premier Janez Janša in avstrijski premier Sebastian Kurz. Ne bomo pozabili.

Zgoraj gre le za enega od zapisov na družbenih omrežjih, potem ko so nekatere evropske države v podporo napadenemu Izraelu pred vladnimi palačami v znak solidarnosti izobesile izraelsko zastavo, poroča Demokracija.

Ena od socialnih delavk v Ljubljani, kamor zahajajo Palestinci po socialno pomoč, se v Sloveniji muslimani vse bolj radikalizirajo, je neuradno zaupala uredništvu Demokracije. V zadnjih dneh postajajo še posebej agresivni ter sovražno razpoloženi, in sicer po dogodkih, ko je teroristična organizacija Hamas z raketami napadla Izrael, ta pa je odgovoril. Govorili naj bi odkrito, da se je potrebno Sloveniji zaradi izraelske zastave maščevati. Povedala je še: »Prava poplava groženj je. «

Muslimani na družbenih omrežjih omenjajo Slovenijo kot državo, ki je v »prihodnosti ne bodo pozabili«. To pri skrajnih islamistih lahko pomeni le eno – teroristični napad.

»Zdaj je pravi čas za nemire. Vsak dan ponavljajmo imena držav in njihovih voditeljev: Avstrija, Češka, Slovenija, Francija,« lahko preberemo.

Vir: Demokracija